Ons werk

Laat je inspireren door vorige opdrachtgevers

Gecertificeerd
2+ jaar ervaring
EASA Approved
Kennis van luchtvaart

Logo

Interly Digital Agency

Hier is een kijkje achter de schermen van onze recente fotoshoot voor Interly Digital Agency. We zijn de winterse kou ingedoken om wat coole shots te maken in de sneeuw. Het was een totaal andere setting dan de normale fotoshoots, maar dat maakte het juist zo leuk!

Logo

Schade Herstel Midden Nederland

Voor Schade Herstel Midden Nederland hebben we een prachtige dronevideo gecreëerd om hun nieuwe pand in volle glorie te laten zien. De video biedt een indrukwekkend vogelperspectief van het gebouw en zijn omgeving. We zijn enthousiast om deze visuele ervaring te delen en het innovatieve karakter van het pand te benadrukken.

Logo

Natuurgebied ‘De Mossel’

We kregen de kans om sfeervolle opnames te maken van het natuurrijke gebied ‘De Mossel’, gelegen in de prachtige omgeving van Leusden. Onze beelden vangen de serene schoonheid en unieke eigenschappen van dit natuurgebied in al zijn glorie. We delen graag deze beelden om anderen te laten genieten van de betoverende pracht van ‘De Mossel’.

Over ons

Wij zijn Roy en Jasper, twee jonge ondernemers in de twintig met een gedeelde passie voor het creëren van perfecte video's en foto's! Onze unieke set van vaardigheden en kwaliteiten zorgt ervoor dat we altijd een geschikt eindproduct kunnen leveren.

Bekijk werkwijze