Luchtbeelden laten maken

Gecertificeerd
2+ jaar ervaring
EASA Approved
Kennis van luchtvaart

Waarom Luchtbeelden?

Luchtbeelden bieden een uniek perspectief dat traditionele fotografie niet kan evenaren. Of je nu een vastgoedprofessional bent die indruk wil maken op potentiële kopers, een bruidspaar dat hun grote dag wil vastleggen vanuit de lucht, of een bedrijf dat een project wil documenteren, luchtfoto’s en -video’s voegen een nieuwe dimensie toe aan je visuele content.

Onze Diensten

  • Vastgoedfotografie: Presenteer je eigendommen op een unieke manier en trek potentiële kopers aan met adembenemende luchtfoto’s.

  • Evenementendekking: Leg speciale momenten vast vanuit de lucht en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

  • Bedrijfsprojecten: Documenteer de voortgang van je bouwprojecten en geef stakeholders een duidelijk overzicht vanaf boven.

  • Toeristische attracties: Laat toeristische attracties en bestemmingen schitteren met luchtbeelden die de schoonheid en omvang ervan benadrukken.

U kunt erop vertrouwen dat wij altijd rekening houden met de regels die gelden voor het vliegen met een drone, zoals VLOS en no-fly zones, specifiek voor luchtbeelden laten maken

FieldVision richt zich voornamelijk op het maken van luchtbeelden voor diverse doeleinden.

Neem Contact Op

Klaar om indruk te maken met verbluffende luchtbeelden? Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we je project naar nieuwe hoogten kunnen brengen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je visie tot leven te brengen.

Interesse in Dronefotografie?

Laat je inspireren

Interesse in Dronevideografie?

Laat je inspireren

“FieldVision heeft voor ons prachtige beelden gemaakt van ons pand”

– Miranda van Dijk

Over ons

Wij zijn Roy en Jasper, twee jonge ondernemers in de twintig met een gedeelde passie voor het creëren van perfecte video's en foto's! Onze unieke set van vaardigheden en kwaliteiten zorgt ervoor dat we altijd een geschikt eindproduct kunnen leveren.

Bekijk werkwijze