Drone Video Laten Maken

Gecertificeerd
2+ jaar ervaring
EASA Approved
Kennis van luchtvaart

Op zoek naar verbluffende luchtopnames die uw projecten en bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Zoek niet verder! Ons team van ervaren dronepiloten en videografen staat klaar om u de meest indrukwekkende drone video’s te bieden voor verschillende sectoren. Of het nu bouwprojecten, vastgoed, autohandelaren, bedrijfspanden (zowel buiten als binnen, zoals loodsen) of de horeca betreft – wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Bij het visualiseren van uw projecten en eigendommen is het aantrekken van potentiële klanten cruciaal. Daarom maken we gebruik van de nieuwste drone technologieën en geavanceerde videobewerkingstechnieken om unieke perspectieven vast te leggen die voorheen onbereikbaar waren. Onze drone video’s bieden uw doelgroep een meeslepende ervaring en een blijvende indruk.

U kunt erop vertrouwen dat wij altijd rekening houden met de regels die gelden voor het vliegen met een drone, zoals VLOS en no-fly zones.

FieldVision richt zich voornamelijk op het maken van drone video’s voor diverse doeleinden.

Drone Video’s Laten Maken voor:

Bouwprojecten: Efficiënt in kaart brengen van bouwplaatsen en het monitoren van projectvoortgang voor bouwbedrijven. Dit bespaart tijd, kosten en verbetert de veiligheid op de bouwplaats.

Vastgoed: Unieke manier om onroerend goed te presenteren aan potentiële kopers of huurders voor vastgoedbedrijven en makelaars. Luchtfoto’s en video’s bieden een beter overzicht van eigendommen en omgeving, wat kan leiden tot meer interesse en verkoopkansen.

Autohandelaren: Aantrekkelijke presentatie van voorraad voor autohandelaren. Luchtopnames benadrukken de schoonheid en kenmerken van auto’s, wat kan leiden tot meer betrokkenheid van klanten en verhoogde verkopen.

Bedrijfspanden: Nuttige drone video’s voor bedrijfspanden, zoals loodsen en magazijnen, om infrastructuur, ruimtes en toegankelijkheid te tonen aan potentiële huurders of kopers.

Horeca: Unieke luchtopnames van horecagelegenheden, zoals restaurants en hotels, om locatie, faciliteiten en omgeving te tonen aan potentiële klanten. Dit draagt bij aan een betere zichtbaarheid en aantrekking van gasten.

Weet je nog niet precies wat je wilt? Of wil je je simpelweg laten inspireren? Klik hier om contact op te nemen.

Interesse in Dronefotografie?

Laat je inspireren

Interesse in Dronevideografie?

Laat je inspireren

“FieldVision heeft voor ons prachtige beelden gemaakt van ons pand”

– Miranda van Dijk

Over ons

Wij zijn Roy en Jasper, twee jonge ondernemers in de twintig met een gedeelde passie voor het creëren van perfecte video's en foto's! Onze unieke set van vaardigheden en kwaliteiten zorgt ervoor dat we altijd een geschikt eindproduct kunnen leveren.

Bekijk werkwijze