Drone Fotografie

Gecertificeerd
2+ jaar ervaring
EASA Approved
Kennis van luchtvaart

Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief met onze adembenemende dronefoto’s! Bij FieldVision bieden we hoogwaardige en professionele luchtfotografie aan die een toegevoegde waarde geeft aan talloze toepassingen. 

Dronefoto’s inzetten voor:

Vastgoedmarkt:
Maakt gebruik van onze luchtfoto’s om eigendommen vanuit de lucht te presenteren. Dit helpt makelaars en vastgoedontwikkelaars om de verkoopkansen te vergroten door potentiële kopers een aantrekkelijk overzicht te bieden van hun droomhuis of investering.

Bouwinspecties:
Kunnen efficiënter worden uitgevoerd met behulp van onze dronefoto’s, wat tijd en geld bespaart. De gedetailleerde beelden maken het gemakkelijk om de voortgang van bouwprojecten vast te leggen en eventuele problemen snel te identificeren, waardoor de projecten soepeler verlopen.

Evenementen en Bruiloften:
Voor speciale evenementen en bruiloften bieden we luchtfoto’s om de dag onvergetelijk te maken. Deze unieke beelden leggen de sfeer en emoties vast vanuit een bijzonder perspectief, dat zowel u als uw gasten altijd zal bijblijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Drone fotografie?

Laat je inspireren

“Tijdens de bouw van ons huis hebben wij FieldVision 5x langs laten komen om zo goed de ontwikkeling van het huis vast te leggen”

– Dennis Maselaar

FieldVision bouw Drone

De Voordelen van Onze Drone Fotografie

Tijd- en Kostenbesparing:
Drones zijn goedkoper en gemakkelijker te gebruiken dan traditionele vliegtuigen of helikopters voor luchtfotografie. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt mooie luchtfoto’s maken van hoge kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Veiligheid en Milieubewustzijn:
Met dronefotografie vermijden we dat fotografen zich in gevaarlijke situaties bevinden. Bovendien hebben drones een lagere impact op het milieu, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn.

Impactvolle Visuals:
Of je nu iets wilt promoten, reclame maken of speciale momenten wilt vastleggen, dronefoto’s zijn krachtige beelden die je publiek zullen aanspreken. De bijzondere luchtfoto’s geven je projecten een unieke uitstraling en zorgen voor een blijvende indruk.

Nieuwe Mogelijkheden:
Dankzij dronefotografie zijn er veel nieuwe mogelijkheden in verschillende sectoren. Denk aan vastgoed, evenementen, bouw, natuurbehoud en filmproductie. Drones zorgen voor meer creatieve ruimte en stimuleren innovatie.

Contact opnemen

Over ons

Wij zijn Roy en Jasper, twee jonge ondernemers in de twintig met een gedeelde passie voor het creëren van perfecte video's en foto's! Onze unieke set van vaardigheden en kwaliteiten zorgt ervoor dat we altijd een geschikt eindproduct kunnen leveren.

Bekijk werkwijze